Despre noi

www.textil.md – o ramură de activitate al companiei ”Textil M Grup”SRL, cu activitatea de bază fiind producerea ambalajelor din PVC și nețesute (ambalaje pentru textile), huselor de protecție pungilor eco comerțul cu textile în afara spațiilor comerciale/regim online.

Astfel, la moment compania este o companie nouă (înregistrată în anul 2016), dar care înregistrează anual o dinamică de dezvoltare destul de pozitivă și stabilește colaborări eficiente cu clienți renumiți din țară cum ar fi: CIC Fidesco SRL, Tirotex, Perna Mea SRL, Vest Octava SRL, Florentino Delure SRL, Artizana SRL, Sarm SA, Nicole Storm SRL, Jorj Tex SRL, Bicomplex SRL, Pomarinhome SRL, Almir SRL, Sunmary Lux SRL...

 

Misiunea companiei

            Magazinul online www.textil.md este orientat spre stocarea pe o singură platformă a produselor din textile pentru casă ce sunt produse de producători autohtoni și importate de la producători din Turcia și China, pentru a oferi clienților tot ce este mai bun la prețuri accesibile și cel mai important, nefiind exagerate prețurile.

            Totodată, ne oferim să selectăm cu strictețe produsele plasate pe sit pentru a putea cu siguranță garanta față de client a unui produs de calitate, iar unele produse comercializate de textil.md fiind confecționate de producătorii din Turcia și Republica Moldova pentru noul brand ”Textil M” (Textil Moldova).

            Nu în ultimul rînd, pe situl nostru vor fi și sunt plasate modele de ambalaje, huse și pungi personalizate pentru producători de articole din textile care doresc un ambalaj impecabil sau să-și personalizeze activitatea sau numele.

 

            Viziunile companiei ”Textil M Grup” SRL

            Condițiile principale pentru succesul nostru – succesul clienților noștri!

           

            Interesul fiecărui

Compania noastră este importatoare de materie primă pentru producerea ambalajelor, huselor și pungelor eco, faptă ce ne plasează pe o poziție superioară pentru stabilirea unui preț accesibil ce poate concura cu prețul oferit de cei mai mari producători din Ucraina sau Turcia.

 

Principiul de bază

Onestitate. Lucrăm cu consumatorii și potențialii parteneri în mod deschis și sincer. Dacă promitem că vom face ceva, o facem.

Respect. Purtăm un respect față de toți în modul în care vrem să fim și noi respectați. Nu tolerăm atitudine abuzivă și lipsită de respect față de nimeni.

Fiabilitate. Asigurarea îndeplinirii obligațiilor comerciale și morale față de parteneri de afaceri și clienți. Pentru a câștiga și a confirma constant reputația unei companii stabile și de încredere