Despre noi

Vestibulum id urna

Textil Moldova – lenjerie de pat și textile pentru casă.

www.textil.md este un magazin on-line nou pe piața din Republica Moldova ce oferă o varietate largă de produse din textil, 100 % bumbac:

  • Lenjerie de pat pentru maturi și copii;

  • Plapume și cuverturi;

  • Perne;

  • Fețe de masă și alte accesorii pentru bucătăria și dormitorul Dumneavoastră.

Textil Moldova expune spre comercializare doar articole din textil ce sunt produse de combinatul Tirotex din or. Tiraspol.

Tirotex, este o companie din regiunea transnistreană ce activează de peste 40 ani și care a reușit pe parcursul anilor să obțină o încredere deosebită față de clienții săi din regiune și din peste 30 țări ale lumii unde sunt exportate produsele sale de calitate superioară.

Astăzi, combinatul companiei Tirotex reprezintă un complex unical cu o infrastructură bine dezvoltată cu un rulaj de vînzări anual al produselor sale ce depășesc suma de 100 mln dolari SUA.

Fiind un producător de textile de calitate superioară și apreciate cu certificatul pentru absența substanțelor periculoase conform standartului OEKO-TEX 100, numărul clienților ce preferă produsele Tirotex este mereu ân creștere precum și numărul și valoarea exporturilor în Italia, Germania, Franța, Federația Rusă, Elveția, SUA și alte state din UE și CSI.

Activitatea www.textil.md are scop de bază comercializarea produselor de calitate superioară și creșterea numărului de clienți mulțumiți de produsele Tirotex.

 

logo

Textil Moldova – lenjerie de pat și textile pentru casă.

Cum ne găseşti?

Pentru informaţii şi detalii ne poţi contacta.

Linkuri utile

Newsletter

Sign up for all our offers, news & competitions!