Despre noi

Compania „TEXTIL M GRUP ” a fost înființată în 2016 cu scopul comercializării textilelor, și anume a lenjeriei de pat și a lenjeriei de bucătărie.

Astfel, „Textil M Grup” S.R.L. a selectat compania „TIROTEX” din regiunea transnistreană , antrenată în producerea articolelor textile, calitatea produselor fiind apreciată cu certificatul OEKO-TEX® Standard 100, ceea ce demonstrează siguranța și inofensivitatea textilelor.

În luna august 2017, în urma analizei pieței textilelor și depistării lipsei ambalajelor flexibile (ambalaje pentru textile), „TEXTIL M GRUP” organizează secția de producere a ambalajelor flexibile și articolelor din nețesut.

În rezultatul evoluției companiei și colaborării cu cei mai mari producători de textile din țară, compania și-a extins gama de produse , aceasta incluzând: huse pentru îmbrăcăminte, articole din nețesut de unică folosință (halate medicinale) și pungi din nețesut, care sunt eco-friendly și corespund standardului european EN 13432.

Compania tinde să fie cât mai aproape de clienții săi, în acest fel, majoritatea produselor  sunt personalizate și se efectuează strict în conformitate cu preferințele acestora. 

MISIUNE:

Compania are misiunea de a dezvolta platforma comună a producătorilor autohtoni și importatori de produse din textile, și a oferi clienților tot ce este mai bun la prețuri accesibile. Astfel, pentru a oferi clienților noștri produse calitative și prețuri accesibile, echipa „TEXTIL M GRUP” selectează minuțios produsele plasate pe cea mai variată platformă de textile din Republica Moldova.

VIZIUNE:

Prietenoși cu mediul înconjurător.

Producem doar materiale prietenoase cu mediul înconjurător. Produsele „TEXTIL M GRUP” sunt absolut inofensive pentru sănatate și sunt reutilizabile.

Stabilim tendințe.

Odată cu importul produselor de calitate, importăm și ultimile tendințe în materie de design și obiceiuri. Fiecare produs este în tandem cu noile tendințe în domeniul textilelor. Datorită lor, putem oferi clienților noștri produse inedite cu ajutorul cărora veți fi mereu în pas cu ultimile tendințe internaționale.

100% legali.

Declarăm toate veniturile. Achităm impozitele. Contribuim la dezvoltarea țării. Iar o buna parte din prețul produselor noastre le constituie anume aceste taxe.              

VALORI:

Onestitate.

Lucrăm cu consumatorii și potențialii parteneri în mod deschis și sincer. Ne onorăm promisiunile și oferim cele mai bune produse!

Respect.

Purtăm un respect față de toți în modul în care vrem să fim și noi respectați. Nu tolerăm atitudine abuzivă și lipsită de respect față de nimeni.

Fiabilitate.

Asigurarea îndeplinirii obligațiilor comerciale și morale față de parteneri de afaceri și clienți. Pentru a câștiga și a confirma constant reputația   unei companii stabile și de încredere

Ce spun clienții despre noi?​

Am procurat de la voi fețe de masa in stil traditional pentru cumetrie. Oaspetii au ramas impresionati si placut surprinsi!

Rated 5 out of 5

Ce vrei sa cauti astazi?

Inapoi sus
ro_RO
Produsul a fost adăugat în coș